Hírek‎ > ‎

Újraindul a lomtalanítás

VSZ Informatika, 2020. máj. 17. 11:59   [ 2020. máj. 17. 11:59 frissítve ]
ÚJRAINDUL A LOMTALANÍTÁS A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. a hulladékudvar megnyitását követően a járványügyi veszélyhelyzet kockázatainak csökkenésével további enyhítéseket tesz. Ezen enyhítések következő lépése a házhoz menő, intelligens lomtalanítási szolgáltatás újraindítása. 

Lomtalanítási igényüket 2020. május 18-tól Ügyfélszolgálatunkon jelezhetik telefonon a 06-26-300-407-es telefonszámon, vagy elektronikusan az ugyfelszolgalat@szentendre.hu email címen. Azon ügyfelek, akik februárban és márciusban már jelezték szállítási igényüket, részükre nem szükséges az igénybejelentés megismétlése. Az szállítási időpontok egyeztetése az igénybejelentések beérkezésének sorrendjében történik, kollégáink előreláthatólag 30 naptári napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon a szállítás időpontjának egyeztetése céljából. A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a kapcsolatfelvételig szíves türelmüket kérjük. Társasházak esetében megkérjük ügyfeleinket, hogy a lakóközösség igényeit egyeztetve, megrendelésüket a közös képviselőn keresztül juttassák el Ügyfélszolgálatunkra. 

A lomok kihelyezésének módja: 

Kérjük, hogy a lomokat a lakóháza előtti, járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezzék ki, ami maximálisan 2 m3 lehet. Kérjük, hogy a kihelyezett hulladék ne akadályozza a gyalogos- és gépjárműforgalmat. Az esetleges többletmennyiséget munkatársaink fényképfelvétellel igazoltan továbbítják a Rendészeti Igazgatóság kollégái felé. A limit mennyiség felett otthagyott hulladék eltakarítása a megrendelő feladata, ennek elmaradása szabálysértési eljárást vonhat maga után. A kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kérjük kihelyezni. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az előzetes időpontegyeztetés nélkül kihelyezett lomhulladékot nem áll módunkban elszállítani. 


Kérjük, hogy ne helyezzenek ki lomtalanításkor: 

• a háztartásokban naponta képződő kommunális hulladékot
• ipari, mezőgazdasági, szolgáltatási tevékenység következtében keletkező hulladékot
• veszélyes hulladékot (festékmaradék, olaj, fénycső, akkumulátor stb.) 

• elektronikai készülékeket (tv, hűtő, gáztűzhely) 
• építési, bontási törmeléket (sitt), ideértve az ablaküveget is
• zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű)
• szénport, hamut, földet
• elkülönítetten gyűjtött üveg, papír, műanyag és fém hulladékot
• gumiabroncsot, gépjárműroncsot és egyéb járműalkatrészeket 

Közreműködésüket köszönjük. 

Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.
Comments