Hírek‎ > ‎

Hulladékszállítási felhívás

VSZ Informatika, 2020. márc. 20. 10:52   [ 2020. márc. 20. 10:56 frissítve ]


TÁJÉKOZTATÁS A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETBŐL FAKADÓ VÁLTOZÁSOKRÓL VSZN ZRT. HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI RENDSZERÉBEN 


A koronavírus megbetegedések okán kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. a házhoz menő lomtalanítást további intézkedésig elhalasztja. A döntést a lakosság, valamint a közszolgáltatásban részt vevő munkatársaink érdekében született. A változások a már egyeztetett, de még nem teljesített lomtalanítási időpontokat is érinti, így kérjük a már visszajelzett és időponttal rendelkező ügyfeleinket, hogy ne pakolják ki lomhulladékukat további értesítésig. A felmerülő igényeket ügyfélszolgálatunk továbbra is fogadja, azonban azok ütemezése és teljesítése jelenleg határozatlan időre szünetel. Társaságunk tájékoztatni fogja a lakosságot a szolgáltatás újraindításáról és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az elhalasztott lomtalanítást gyors ütemben pótoljuk.


Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a civil szerveződésben megvalósuló, az illegális hulladéklerakások felszámolására irányuló kezdeményezéseket előreláthatóan 2020. áprilisában a Föld napi rendezvénysorozat keretén belül tervezzük teljesíteni, amennyiben a vírusfertőzésből eredő járványügyi vészhelyzet azt lehetővé teszi. 


Fenti változtatások a 2020. március 21., 2020. március 28. és 2020. április 4.-re hirdetett tavaszi „Zöldfelületek takarítás” elnevezésű akcióprogramunkat nem érinti, a meghirdetett szállítást teljesítjük.

Megértésüket előre is köszönjük! 


Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.
Comments